Höstlovshäng

Under höstlovet har vi fotbollsfritids öppet för alla tisdag – fredag 13-16. Vi har både utomhus- och inomhusaktiviteter i klubbhuset.

Fyra av våra tonårsledare är på plats.

Ledarutbildning

Måndag 1 november kl. 18-21 genomför vi denna kurs som är perfekt för dig som vill testa på ledarskap i vår förening. För dig som vill vara assisterande tränare eller senare gå in som tränare i ett av våra lag.

Anmäl dig till Martin – martin@skarpnackff.se

Från StFF:

Hur är det att vara ledare för små barn? Hur fungerar små barn och varför behöver du tänka lite annorlunda när du planerar och genomför en fotbollsträning för små barn?

Denna kurs är tänkt att ge dig kunskap och insikter som är till din hjälp när du ska hålla träningar för små barn. Kvällskursen passar för alla som har med barn att göra men är speciellt tänkt för dig som är ex. förälder och tagit på dig att vara ledare för ett av föreningens lag i de yngre åldrarna. Lämplig som en första utbildning innan du startar verksamheten och innan du går din första tränarkurs.

Kursen är en kvällskurs på 3 timmar.

Lördagshäng i kyrkans sporthall

Lördagar i februari och mars med Skarpnäck FF

Alla tjejer och transpersoner från 2013 – 2009 – välkomna på lördagshäng i kyrkans sporthall.

Vi testar fotboll och hänger tillsammans med våra tonårstränare!

Kl. 14 – 15 endast födda 2013
Kl. 15 – 17 födda 2012 – 2009

Max 20 st. i hallen. Kom endast om du är fullt frisk. Men du är varmt välkommen!

Kyrkans sporthall på Skarpnäcks allé. Knacka på dörren. Föräldrar kan tyvärr inte delta.

www.skarpnackff.se

2019 – ett bra år!

För snart ett år sedan fick Skarpnäck FF medel beviljat ur Ellevios 50/50-fonden till sitt projekt ”En plan för alla”. När föreningen summerar resultatet av projektet, överträffar det förväntningarna. Föreningen har startat fyra nya lag samt fotbollsskola och minst 50 % av de ideellt aktiva är kvinnor. Nu är fokus på att bli ännu fler ledare.

Inför säsongen 2020 anmäler Skarpnäck FF tre lag till S:t Eriks-Cupen och det är spelare födda 2010, 2011 och 2012. Dessutom arrangerar föreningen fotbollsskola en gång i veckan för de som är födda 2013 och 2014.

 

Läs artikeln på STFF: https://www.stff.se/nyheter/2020/01/lita-pa-processens-gang/

Skarpnäck FF söker ungdomsledare

Vi söker just nu ett par fotbollsintresserade tonåringar 15-19 år som är intresserade av att jobba som ledare för våra yngre F-lag, med ersättning. Tisdagar kl. 17-18 med start så fort som möjligt inför inomhussäsongen.

Känner du någon som kan passa för detta? Kontakta martin@skarpnackff.se Dela gärna detta.

Tränarutbildning

Tillsammans med Stockholms fotbollsförbund och i samarbete med Spårvägen höll vi i maj och juni i två dagar med barn- och ungdomstränarutbildning för ledare i Söderort. Den erfarne Jussi Kontinen höll i båda dagarna och nu har vi många nya utbildade tränare omkring oss!